اخبار ضدو نقیض از آبگیری سد چمشیر

به گزارش وبلاگ ساعتچی، بعضی منابع خبری از جمله خبرگزاری دانشجو اعلام کردند که سد چمشیر علی رغم مخالفت های مکرر مسئولین سازمان محیط زیست و دیگر مسئولین کشوری آبگیری شده است اما خبرگزاری تسنیم این خبر را تکذیب کرد.

اخبار ضدو نقیض از آبگیری سد چمشیر

در این رابطه خبرگزاری دانشجو نوشت: خبرنگار ما از سازمان حفاظت محیط زیست حاکی از این است که سد چمشیر امروز صبح آبگیری شده است.

محمد درویش، فعال محیط زیستی نیز با انتشار تصویری از آبگیری سد چمشیر در توییتر خود نوشت: آقای سلاجقه در حالیکه صبح امروز شما مشغول تکذیب آبگیری سد چم شیر در رسانه رسمی دولت بودید، یک از محیط بان های شما این عکس را برایم فرستاد! درها را باز کنید و اجازه دهید واقعیت ها فاش گردد اگر صادق هستید.

ساخت این سد بر روی رودخانه زهره از سال 1389 شروع شده است اما از سال گذشته هشدار های بسیاری از سوی فعالین محیط زیستی و سازمان حفاظت از محیط زیست نسبت به مخاطرات آبگیری این سد داده شده بود.

صبح امروز رئیس سازمان محیط زیست خبر آبگیری سد چم شیر را تکذیب کرد و گفت: سرمایه گذاری کلانی بر چم شیر برای کشور صورت گرفته و سازمان حفاظت محیط زیست نیز در زمان خود مجوزهای لازم را داده است. به عبارتی گزارش های ارزیابی سد چم شیر مدون هستند، سازندهای زمین شناسی منطقه حساس هستند و از لحاظ مکان یابی محل اجرای سد و بحث های ساختاری مناسب انتخاب شده اما سمن ها و اساتید دانشگاه درباره عرصه دریاچه بحث داشتند، ما واقعا اجازه نمی دهیم و کوشش می کنیم منطقی حرکت کنیم، ما از ابتدای کار به وزارت نیرو نامه زدیم که با احداث چند چاهک راستی آزمایی انجام دهیم. رئیس جمهوری نیز این نامه را برای وزیر نیرو ارسال کرد. به همین دلیل در حال حرکت کردیم و ابتدا راستی آزمایی را انجام می دهیم.

تکذیب آبگیری سد چشمیر

اما خبرگزاری تسنیم پس از انتشار خبر آبگیری سد و انتشار تصاویری از آن نوشت: پیگیری ها از شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران نشان می دهد که خبر شروع آبگیری سد چمشیر، خبری کذب بوده و هنوز جلسات کمیته آبگیری درحال برگزاری است و تصمیم نهایی برای معین زمان شروع آبگیری اخذ نشده است.

بنا به نوشته این خبرگزاری: تصاویری که در فضای مجازی از وجود آب در مخزن سد منتشر شده نیز، مربوط به آبی است که از بارش های اخیر در منطقه در حجم مرده سد به جای مانده است. با توجه به طول 60 کیلومتری مخزن سد چمشیر، باقی ماندن آب در پستی و بلندی های این منطقه، رخدادی طبیعی است که در تمامی سالها در چنین زمان هایی قابل مشاهده بوده است.

منبع: فرارو

به "اخبار ضدو نقیض از آبگیری سد چمشیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "اخبار ضدو نقیض از آبگیری سد چمشیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید