شناسایی 5 مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونای آفریقایی در هرمزگان

به گزارش وبلاگ ساعتچی، سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از شناسایی پنج مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونای جهش یافته آفریقایی در استان خبر داد و گفت: متاسفانه 35 مورد مشکوک مبتلا به این ویروس نیز شناسایی شدند که منتظر اعلام نتایج آزمایش آن ها هستیم.

شناسایی 5 مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونای آفریقایی در هرمزگان

به گزارش ایرنا، فاطمه نوروزیان روز چهارشنبه با اعلام این خبر به رسانه ها گفت: هر پنج مورد مبتلای قطعی به این ویروس از شهرستان پارسیان در منطقه غرب هرمزگان هستند.

وی با ابراز نگرانی از شیوع بیشتر این ویروس در دیگر مناطق هرمزگان، اضافه نمود: متاسفانه یکی از 35 مورد مشکوک به شهرستان بندرعباس و یکی دیگر به شهرستان بندرلنگه تردد داشته است که این موضوع بسیار جای نگرانی دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشت: در حال شناسایی افرادی هستیم که با این افراد مشکوک و مبتلا در تماس بوده اند، اما خوشبختانه تا به امروز آزمایش کرونای دیگر شهرستان های استان در خصوص ابتلا به ویروس جهش یافته آفریقایی منفی بوده است.

نوروزیان در خصوص آخرین شرایط کرونا در هرمزگان، گفت: هم اکنون شهرستان های بندرعباس، خمیر، بستک، قشم، میناب و جاسک در شرایط قرمز، شهرستان های پارسیان، بندرلنگه و کیش در شرایط نارنجی و مابقی شهرستان ها در شرایط زرد قرار دارند.

این مقام مسوول گفت: تا شبانه روز گذشته تعداد 477 فرد مبتلا به کرونا در بیمارستان های هرمزگان بستری بودند که حال 13 نفر از آن ها وخیم گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اضافه نمود: تا به امروز یک هزار و 163 فرد مبتلا به کرونا در هرمزگان جان خود را از دست دادند.

به گفته محققان، گونه کرونای آفریقایی با دفع آنتی بادی ها از بدن افرادی که پیش از این به کووید-19 مبتلا شده اند، می تواند آن ها را چندین بار آلوده کند.

گروهی از محققان آفریقای جنوبی در مقاله ای که بهمن ماه پارسال توسط موسسه ملی بیماری های واگیر این کشور منتشر شد، مطالعه خود را که بر روی نمونه های خونی گروه کوچکی از بهبودیافتگان کووید-19 اجرا شده بود، توصیف کردند.

براساس این گزارش، بدن انسان زمانی که از بیماری بهبود می یابد، پروتئینی تولید می کند که به عنوان آنتی بادی شناخته می شود و در آینده از خود در برابر باکتری یا ویروس عامل بیماریزا محافظت می کند.

میکروارگانیسم های مولد بیماری به عنوان پاتوژن شناخته می شوند. این بدان معناست که افرادی که به کووید-19 مبتلا بودند، باید از نظر تئوری آنتی بادی هایی داشته باشند که عامل بیماری زا را تشخیص داده و در صورت عفونت مجدد آن را خنثی کنند.

محققان آفریقای جنوبی در این مطالعه متوجه شدند که نیمی از نمونه های خون بیمارانی را که مورد آزمایش قرار داده بودند، آنتی بادی لازم را برای محافظت از خود در برابر جهش جدید ویروس کرونا به نام 501 Y.V 2 که ماه گذشته در این کشور شناسایی شد، ندارند.

آن ها گفتند که این موضوع نه تنها می تواند در توانایی انسانی در ایجاد ایمنی طبیعی تداخل ایجاد کند، بلکه می تواند اثر واکسن های فایزر و مدرنا را نیز مختل کند.

منبع: فرارو

به "شناسایی 5 مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونای آفریقایی در هرمزگان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شناسایی 5 مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونای آفریقایی در هرمزگان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید